top of page
CT_Stroom_edited.png

Ontdek mijn aanbod. Met persoonlijke aandacht je meest hardnekkige patroon aan de oppervlakte brengen. Om vervolgens te leren sturen op de onderstroom. Mijn aanbod is:

_SSF4695-Stokmans-Branding_Chris_Tils-20210908.jpg
CT_Golven_1920_edited.png

voor leiders en professionals

atlas-2-detail-2_edited.jpg

Schaamte is pijnlijk. Schaamte maakt eenzaam. Terwijl je verlangen om jezelf helemaal te laten zien juist zo groot is. Schaamte brengt je uit balans. 

_SSF4349-Stokmans-Branding_Chris_Tils-20210908.jpg

Waar sta jij in je leven? Welke rol speelt je werk? In deze training onderzoek je patronen die verbinding met jezelf en je werk in de weg staan. Coachsessie vooraf.

_SSF5590-Stokmans-Branding_Chris_Tils-20210908.jpg

Individuele begeleiding voor leiders en professionals. Snel naar de kern. We werken vanuit jouw praktijk-situatie en gaan zo diep als nodig om je verder te brengen.

CT_VuurAanDeSchenen.jpg

Intervisie voor bestuurders. Ontvangst bij het vuur. Praktische en diepgaande feedback van collega’s, deskundig en doortastend begeleid. Kwetsbaarheid in een vertrouwelijke setting.

CT_SurfenOpOnderstroom.jpg

Een workshop over persoonlijk leiderschap. Je werkt in een kleine groep aan een doorbraak in een hardnekkig patroon. Hoe kom je eraan, en wat kun je ermee?
 

_SSF5276-Stokmans-Branding_Chris_Tils-20210908.jpg

Een dag met systemische opstellingen om helderheid te bieden in jouw vraagstuk. Over werk, relaties, jezelf of je familie-achtergrond. Of een andere voor jou belangrijke vraag.

leiders en professionals
Organisaties en teams

voor organisaties en teams

_SSF5338-Stokmans-Branding_Chris_Tils-20210908-2.jpg

Ik doe opdrachten als bestuurs-adviseur of interimdirecteur. Omdat ik met mijn poten in de klei wil blijven staan en mijn eigen leiderschap in de praktijk wil doorontwikkelen.

_SSF4374-Stokmans-Branding_Chris_Tils-20210908.jpg

Begeleiding voor bestuurs-, directie- en managementteams. Over strategie, teamsamenwerking of teameffectiviteit.  Of over cultuur en onderstroom.

_SSF4542-Stokmans-Branding_Chris_Tils-20210908.jpg

Samen met partners maak ik leider-schapstrajecten en trainingen op maat. Op de hei, in het bos, in Nederland of daarbuiten.

CT_Golfje_2.png

Meer helderheid in 20 minuten?

In een online sessie maken we samen helder wat de kern is van jouw vraagstuk. Zodat je zelf in alle vrijheid kunt bepalen wat een passende vervolgstap is. Kosteloos en met liefde gedaan.

CT_Stroom_wit_edited.png
CT_Stroom_blauw_edited.png
bottom of page