top of page
CT_Stroom_edited.png

“Flow in je onderstroom leidt tot meer persoonlijk en organisatiesucces"

_SSF5189-Stokmans-Branding_Chris_Tils-20210908.jpg
CT_Golven_1920_edited.png

Kern

Ik kijk vanuit een taakperspectief (de bovenstroom), naar de onderstroom. Wat is de voorliggende opgave of taak voor de leider, professional, het team of de organisatie? En wat in de onderstroom werkt stuwend of juist blokkerend op het boeken van succes? Samen met jou of jullie ga ik op zoek naar belemmerende overtuigingen en onbewuste patronen die in de loop van de geschiedenis zijn ontstaan. Om die samen te ontrafelen. En om een manier te vinden om daar anders mee om te gaan. Zodat je succesvoller wordt in het halen van je (strategische) doelen.

Bovenstroom en onderstroom

Ik werk op de laag van identiteit en overtuigingen en ben daarin opgeleid bij Phoenix Opleidingen, Schout Schouten en Omega Levensschool. Ik werk ervaringsgericht met een combinatie van systemisch werk, transactionele analyse en NLP. Ook ben ik opgegroeid in de ‘harde’ kant van organisaties: organisatiekunde en -diagnose, projectmanagement, LEAN, public governance, veranderkunde. Deze combinatie maakt dat ik me zowel thuis voel in de bovenstroom (strategie, doelstellingen, organiseren) als in de onderstroom (identiteit, patronen, systemisch werk). En ook goed in staat ben om die twee perspectieven te combineren.

CT_Aanpak_Infographic.png

Sturen in vijf stappen

Sturen op de onderstroom gaat over flow creëren in de onderstroom zodat die helpend wordt voor de voorliggende taak in de bovenstroom. Sturen op de onderstroom heeft vijf stappen of fases: zoek het lege midden, neem integraal waar, breng je eigen beweging thuis, bepaal je interventie en voer de interventie uit. Ik help je de stappen te leren kennen en toe te passen. Zodat je nog beter leert te sturen op de onderstroom.

Klik op de stappen om meer te lezen.

CT_Golfje_2.png

Meer helderheid in 20 minuten?

In een online sessie maken we samen helder wat de kern is van jouw vraagstuk. Zodat je zelf in alle vrijheid kunt bepalen wat een passende vervolgstap is. Kosteloos en met liefde gedaan.

CT_Stroom_wit_edited.png
CT_Stroom_blauw.png
bottom of page