top of page
CT_Golfje_2.png
CT_Golfje_2.png
CT_Golfje_2.png
CT_Golfje_2.png
CT_Golfje_2.png
Meteen aan de slag
1 op 1 sessies
Vanuit jouw praktijk
Over identiteit en overtuigingen
Snel naar de kern
Image by Cailin Grant-Jansen

Individuele
coaching

Coaching voor leiders
en professionals

_SSF5590-Stokmans-Branding_Chris_Tils-20210908.jpg
CT_Stroom_wit_edited.png

Over individuele coaching

Doelgroep

Moedige leiders en professionals die handvatten willen voor ander gedrag in plaats van belemmerende patronen en gedachten. En daarvoor diepgaand zelfonderzoek willen doen.

 

Tijdsinvestering

Ongeveer 6 sessies van elk 1,5 uur

 

Coach

Chris Tils

 

Kosten

Zakelijk coachtarief:
€ 175,- per uur (ex. BTW)

Particulier coachtarief:
€ 125,- per uur

 

Locatie

Praktijkruimte Chris Tils

Van der Valk Boumanlaan 25

3446 GE Woerden

(4 min lopen vanaf NS station Woerden)

Individuele coaching

Hoe ga ik om met een eenzame plek aan de top? Hoe kan ik handelen vanuit kracht? Hoe kom ik af van mijn zelfoordeel ‘Niet Goed Genoeg’? Hoe combineer ik sturen op cijfers en output met inzetten van mijn kwetsbaarheid? Hoe blijf ik uit dat ene hardnekkige patroon? Op welke manier voorkom ik dat ik met die ene persoon altijd in een eindeloos ingewikkeld gesprek terecht kom, terwijl ik dat helemaal niet wil? Hoe kan ik beter samenwerken met een collega-leider? Waarom ben ik niet wat milder voor mezelf? Dit zijn voorbeelden van vragen die in mijn coachpraktijk voorbij komen.

In een coachtraject bij mij ga je op zoek naar praktische handvatten om op een nieuwe manier om te gaan met jouw vraagstuk. We werken aan bewustwording van gedrag waarvan je je eerder niet bewust was. Ook ontrafelen we belemmerende patronen en gedachten. We verbinden heden en verleden, met het oog op ander gedrag in de toekomst.

 

In het traject ga ik niks voor je oplossen of fixen. Dat is aan jou.  En eerlijk is eerlijk. Als jij buiten de coachsessies niks doet of niet werkt aan je huiswerkopdrachten, verandert er ook niks. Ik weet dat uit eigen ervaring. Ik heb zelf allerlei vraagstukken doorgewerkt in opleidingen, coaching, supervisie en therapie. Daar ben ik een eind mee gekomen, en daar ben ik ook trots op. Mijn eigen ervaring leg ik ook in de waagschaal als het jou helpt. Wat mij betreft is doorleefde coaching beter dan boekenwijsheid. Omdat ik mijn eigen gekkigheid zo goed heb leren kennen, vind ik geen enkele coachvraag gek of raar. Wel verwijs ik soms door, als ik denk dat een ander jou beter kan helpen.

 

Ik coach en begeleid bestuurders, directeuren, managers, professionals en managementteams. Ik heb zelf praktijkervaring als toezichthouder, directeur, manager, trainer en adviseur. Ik doe geen intakes, maar ga meteen met je aan de slag. Mijn aanpak is stevig, to-the-point, analytisch en liefdevol.

 

In mijn coaching gebruik ik systemisch werk, Transactionele Analyse en NLP. Ik ben gecertificeerd coach, aangesloten bij de Nederlandse organisatie van beroepscoaches. Ik ben opgeleid bij Phoenix opleidingen en aangesloten bij de Ethische code van Phoenix.

NOBCO.png
Phoenix_EthischeCode.jpeg
CT_Stroom_blauw.png

Deborah Odendaal

Schoolleider Montessori Lyceum Amsterdam

“De gesprekken met Chris hebben mij inzicht gegeven in mijn eigen denken, handelen en voelen. Hiermee kon ik tot interventies komen die ik direct kon toepassen in de praktijk. Chris is niet bang om rake vragen te stellen en door te vragen, maar doet dit op een hele respectvolle manier.  Het traject was zowel voor mijn professionele als persoonlijke ontwikkeling zeer waardevol.”

CT_Golfje_2.png

Vragen over
individuele coaching?

Stel ze gerust. Dan kijken we samen of
individuele coaching past bij jou en jouw situatie.

CT_Stroom_wit_edited.png
CT_Stroom_blauw.png
bottom of page