top of page
CT_Golfje_2.png
CT_Golfje_2.png
CT_Golfje_2.png
CT_Golfje_2.png
CT_Golfje_2.png
8-14 deelnemers
 
Twee ervaren begeleiders
 
Heerlijke biologische lunch
 
Sfeervolle locatie centraal
in Nederland
 
Vragenlijst vooraf
Image by Cailin Grant-Jansen

Opstellingen
dag

Meer helderheid in je
patroon, thema of situatie
met systemisch werk

_SSF5276-Stokmans-Branding_Chris_Tils-20210908.jpg
CT_Stroom_wit_edited.png

Over de opstellingendag

Doelgroep

De opstellingendag is voor je bedoeld als je een patroon, vraag, thema of situatie met een opstelling helder wilt maken.

 

Soms gaat dat over wat er met je gebeurt in de ontmoeting of relatie met de ander(en). Of over een gevoel waar je vaak in terecht komt en waarvan je niet weet waar het vandaan komt. Of je lijf vertelt je een verhaal dat in het licht gezet wil worden.

 

Opstellingen kunnen gaan over familie, werk, keuzes, zorgen, verlangens. De dag is

ook heel geschikt als je nog nooit met opstellingen hebt gewerkt en wel kennis wilt maken met opstellingenwerk.

Groepsgrootte

8-14 deelnemers

 

Begeleider

Gerda Deekens

Chris Tils

 

Kosten

Deelname € 169,-

Early bird tarief: € 149,-

(inclusief biologische lunch, koffie, thee
en koekjes)

Deze training is vrijgesteld van btw.

Tijden

10.00u-17.30u

 

Locatie

Werkplaats voor ontmoeting en ontwikkeling

Duivendaal 8, 6701 AR Wageningen

(goede OV verbinding, ruime parkeergelegenheid)

CRKBO_Instelling_Blauw.png

Opstellingendag

Werken met opstellingen kan betrekking hebben op familie, werk, keuzes, zorgen, verlangens; eigenlijk over elk onderwerp waarover je helderheid wilt krijgen. Helderheid over wat er onbewust, in de onderstroom, speelt

Bij opstellingenwerk wordt jouw vraagstuk in de ruimte opgesteld. De vraaginbrenger maakt gebruik van de andere deelnemers die als representanten deelnemen . Elke opstelling helpt zichtbaar te maken wat er speelt en wat er nodig is, of het nu over families gaat, over organisaties, of over iets anders wat jou bezighoudt.
 

Opstellingen bieden zo een visualisatie van een patroon en de bijbehorende dynamiek. Het is een hele effectieve manier om zicht te krijgen op het krachtenveld waarin je je bevindt. 

 

Een opstelling geeft soms ook de mogelijkheid om zaken op hun plek te laten vallen. Daardoor is soms herhaling van bepaalde patronen niet meer nodig. Op die manier wordt je vrij van datgene waar je in vast zit. 

Opbrengst

  • Soms is na een half uur al duidelijk waar je in vast zit en wat je te doen hebt. Opstellingen geven helderheid en ruimte.

  • Er is de mogelijkheid om een opstelling neer te zetten of als representant aan opstellingen deel te nemen. Meestal is er ruimte voor 3-5 opstellingen.

  • Een opstellingendag is altijd waardevol. Of je nu vraaginbrenger bent, representant of de dag mee wilt maken om kennis te maken met opstellingenwerk. In alle gevallen wordt er iets in je aangeraakt.

CT_Stroom_blauw.png

Tamara van der Ham-Kaya

“Dankbaar is het eerste woord wat in mij opkomt als ik terugdenk aan de mijn ervaring met jullie. Dankbaar omdat jullie een vertrouwde omgeving creëerden waarin ik mezelf durfde open te stellen. Dankbaar voor de passie waar jullie mee te werk gingen. Dankbaar voor de prachtige ervaring en de inzichten die ik mee heb mogen krijgen uit mijn opstelling. Tot op de dag van vandaag kan ik mijn inzichten toepassen in mijn dagelijks leven. Onwijs bedankt voor alles.”

CT_Golfje_2.png

Vragen over de opstellingendag?

Stel ze gerust. Dan kijken we samen of de opstellingendag past bij jou en jouw situatie.

CT_Stroom_wit_edited.png
CT_Stroom_blauw.png
bottom of page