top of page
CT_Stroom_edited.png

"Mijn thema is
leren sturen op
de onderstroom"

_SSF4269-Stokmans-Branding_Chris_Tils-20210908.jpg
CT_Golven_1920_edited.png

Ons werk heeft zoveel invloed op hoe we ons leven leiden. Op de mogelijkheden die we tegenkomen. Op de mate waarin we bedding voelen. Op ons levensgeluk. Daarom kun je me altijd wakker maken voor een goed gesprek over werk.

Ik ben dankbaar voor de veelheid aan rollen die ik me eigen heb kunnen maken: ondernemer, directeur, manager, toezichthouder, adviseur en trainer. Daarbij zijn heldere plannen en doelstellingen altijd belangrijk geweest, maar niet genoeg. Ik heb geleerd dat succes en verbinding in werk worden bepaald in de onderstroom.  In de onderstroom zitten identiteit, onbewuste overtuigingen, drijfveren en patronen. De onderstroom kan belemmerend of juist stuwend werken in het bereiken van persoonlijk of organisatiesucces. Als er flow zit in de onderstroom werk je met bezieling,  in verbinding met jezelf en je collega’s, in een organisatie die bedding biedt.

 

Mijn sensitiviteit voor de onderstroom heb ik jong ontwikkeld. Daar waren goede redenen voor. In de puberteit is dat talent ondergedoken. Er was te veel pijn. Ooit gaf een collega feedback: “Wie zit er achter dat plastic masker? Wie is de mens Chris?” Ik voelde daar niks bij. En ik snapte ook niet waar die feedback over ging.

​"Ik help jou, je team en je organisatie graag bij het leren sturen op de onderstroom.
Je bent van harte welkom."

Ergens liep ik vast - en ook niet een beetje. In therapie en opleidingen heb ik mezelf binnenstebuiten gekeerd. Ik ben mijn mentoren dankbaar. Ik heb mijn eigen shit en hardnekkige patronen met hun hulp zo goed mogelijk aangekeken en omarmd. En klaar is dat nooit.  Het heeft even geduurd voor ik begreep én voelde waar het in leven en werk werkelijk om draait. Liefde en verbinding. Daarbij is liefde hard en zacht tegelijk. Zacht vanuit compassie met de ander. En hard omdat liefde ook duidelijk is en soms door de ziel snijdt.

 

Het is de basis geworden onder mijn missie. Liefde en verbinding brengen in organisaties. Op plekken waar mensen werken en samenwerken. En dat gaat niet zonder de onderstroom te ervaren, aan de oppervlakte te brengen, en te richten op de taak die voorligt.

 

Ik doe dit werk met mijn coachees, in workshops en trainingen en in de manier waarop ik leiding geef aan mezelf en anderen. Ik ga er graag nog heel lang mee door. Dat doe ik op een manier die bij me past: concreet en praktisch toepasbaar, gericht op de vraagstukken in werken in het hier en nu.

Ik help jou, je team en je organisatie graag bij het leren sturen op de onderstroom. Voor meer succes en verbinding in je werk. Je bent van harte welkom.

De onderstroom

 

De golven zijn de dagen

De dagen van het jaar

Het lijkt of zij vertellen

Hoe het ons vergaat

 

Maar de onderstroom

Die niemand ziet

Bepaalt de richting

Op elk gebied

 

©Stef Bos

CT_Stroom_wit_edited.png
_SSF4993-Stokmans-Branding_Chris_Tils-20210908.jpg
CT_Golfje_2.png

Meer helderheid in 20 minuten?

In een online sessie maken we samen helder wat de kern is van jouw vraagstuk. Zodat je zelf in alle vrijheid kunt bepalen wat een passende vervolgstap is. Kosteloos en met liefde gedaan.

CT_Stroom_wit_edited.png
CT_Stroom_blauw.png
bottom of page